Get in Touch with FOX

    By submitting this form, you authorize, ‘FOX Smart Estate Agency’ to contact you and send you information on properties. In addition, you confirm that you agree to our website’s terms of use, our privacy policy and consent to cookies being stored on your computer.

    Contact Us

    BLOG

    The Courtyard: Έπιασαν δουλειά οι μηχανές για τη μεγάλη οικιστική ανάπτυξη στη Λευκωσία

    Nov 8, 2023

    Μία μοναδική οικιστική ανάπτυξη, η οποία φιλοδοξεί να φέρει νέα δεδομένα στην ιδιοκατοίκηση στη Λευκωσία, παίρνει τον δρόμο για την υλοποίηση.

    Οι πρώτες λεπτομέρειες για το Courtyard, την αριστοκρατική ανάπτυξη, η οποία θα δημιουργηθεί στην είσοδο της Λευκωσίας, έγιναν γνωστές στις αρχές του 2021, με την έγκριση από το Τμήμα Περιβάλλοντος να έρχεται στο τέλος της ίδιας χρονιάς.

    Πλέον, οι κατασκευαστικές εργασίες έχουν αρχίσει, με την ολοκλήρωση του έργου να αναμένεται τον Δεκέμβριο του 2025.

    Σε έκταση 10.000 τ.μ., στη Δασούπολη

    Η ανάπτυξη τοποθετείται σε ένα υπερυψωμένο σημείο συνολικής έκτασης 10.000 τ.μ., στην περιοχή Δασούπολης, μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Λευκωσίας.

    Το τεμάχιο ανάπτυξης βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Στροβόλου, στην επαρχία Λευκωσίας και αποτελεί το πρώτο έργο της εταιρείας Green Park Residences.

    Στην καρδιά της Δασούπολης, η νέα οικιστική ανάπτυξη βρίσκεται πολύ κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών, σχολείων, νοσοκομείων, ημικρατικών οργανισμών, καθώς και πλησίον του Εθνικού Πάρκου Αθαλάσσας.

    Το έργο περιλαμβάνει διαμερίσματα δύο, τριών και τεσσάρων δωματίων, καθώς κα οροφοδιαμερίσματα πέντε διαμερισμάτων. Στους ενδιαφερόμενους αγοραστές παρέχεται ευελιξία, καθώς μπορούν να προσαρμόσουν το διαμέρισμα με βάση τις προτιμήσεις ή απαιτήσεις τους.

    Η παράδοση συναντά τα μοντέρνα χαρακτηριστικά
    Στην καινούργια οικιστική ανάπτυξη, την οποία ετοιμάζει η Green Park Residences, η φύση και η παράδοση συνδυάζονται αρμονικά με τον μοντερνισμό και την κομψότητα για να προσφέρουν ένα ασφαλές καταφύγιο, που περιβάλλεται από ήρεμους χώρους πρασίνου.

    Για τη δημιουργία του έργου, η εταιρεία επηρεάστηκε από το παραδοσιακό, φιλόξενο κυπριακό μοντέλο αυλής για να δημιουργήσει ένα σύγχρονο αντίστοιχο, παρέχοντας ένα ιδανικό περιβάλλον για τη συλλογική και ατομική ευημερία.

    Κάποια από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το The Courtyard ένα ξεχωριστό οικιστικό έργο είναι τα εξής:

    • Περίφραξη ασφαλείας σε όλη την περίμετρο του έργου.
    • Φρουρός ασφαλείας 24/7 και πολλά άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας.
    • Ο πλήρως υπόγειος χώρος στάθμευσης εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχουν οχήματα στο επίπεδο του εδάφους (ισόγειο), επιτρέποντας στις οικογένειες να απολαύσουν τους τεράστιους κήπους έκτασης περίπου 7.000 τ.μ.
    • Δύο υπόγειες θέσεις στάθμευσης για κάθε διαμέρισμα
    • Μεγάλοι επιπλέον ιδιωτικοί κήποι για ισόγεια διαμερίσματα.
    • Ήσυχοι, απομονωμένοι χώροι για εργασία σε εξωτερικούς χώρους στους απέραντους κήπους.
    • Μια ειδικά κατασκευασμένη, ξύλινη, σκεπαστή πλατφόρμα για γιόγκα, άσκηση κ.λπ.
    • Ένας μεγάλος χώρος μπάρμπεκιου για πάρτι.
    • Εσωτερική πίστα για τρέξιμο/περπάτημα/τζόκινγκ άνω των 300 μέτρων.
    • Οι πάγκοι και οι χώροι καθιστικού είναι διάσπαρτοι ούτως ώστε οι διαμένοντες να μπορούν να απολαύσουν τους κήπους με φίλους

    Από:inBusinessNews